Whiskyprovning


Här på Whiskyprovning Göteborg kan du läsa mer om, och boka någon av våra unika whiskyprovningar i centrala Göteborg. Med våra kunniga guider och fina, stämningsfulla lokaler belägna mitt i centrala Göteborg har vi på Whiskyprovning Göteborg etablerat oss som ett ledande företag på whiskyprovning, inte bara i göteborgstrakten utan i hela landet. Vi ordnar whiskyprovningar för privatpersoner liksom för grupper och företag. Som privatperson deltar du i en öppen whiskyprovning ihop med en grupp andra människor. Dessa provningar håller vi fortlöpande varje vecka, året runt och äger rum i våra centrala nyrenoverade lokaler i centrala göteborg. Utöver det har vi också slutna provningar för lite större grupper och företag. Detta innebär att vi håller en stängd provning enbart för er grupp. Dessa provningar kan vi hålla i våra egna lokaler men vi kan även ha whiskyprovningen i era lokaler.

Oavsett vilken whiskyprovning du tar del av här på Whiskyprovning Göteborg kan du vara säker på att du får en fantastisk whiskyupplevelse. Alla våra guider är oerhört kunniga på whisky och skickliga på att på ett stämningsfullt och spännande sätt berätta om whiskys tillverkning och historia.
Med Whiskyprovning Göteborg får du följa med på en oförglömlig smakresa runt jordklotet och genom historien. Du kommer få ta del av ett noga utvalt antal whiskeysorter som kommer hjälpa dig bredda dina kunskaper och dina sinnen om och för whiskyn. Du är varm välkommen på en whiskyprovning hos oss på Whiskyprovning Göteborg. Boka redan nu genom vårt kontaktformulär eller genom att kontakta oss på mail eller telefon.